My Image

't leukste kidsfestival van friesland

strand lemmer

TOT ZIENS IN 2021!

Kids Glemmer festival logo

als eerste op de hoogte van nieuws en activiteiten op kids glemmer

Maximaal 3 nieuwsbrieven per jaar.

Bij het invoeren van dit formuiier bent u accoord gegaan met onze GPDR/privacy statement.

Om het kinderfestival voor iedereen toegankelijk te houden, kun je een gratis ticket bij elkaar "sparen". Doe je boodschappen bij Jumbo Lemmer of Jumbo Sint Nicolaasga en verzeker jezelf van een entreeticket. 


Met deze promotie van beide Jumbo's is het voor iedereen mogelijk te genieten van deze dag. Red je het zelf niet alleen, ga dan met je vrienden, buren of familie. Zo stimuleren wij ook de sociale cohesie.

spaar mee voor gratis tickets!

My Image

de voorbereidingen zijn in volle gang

Spannend nietwaar? Wat zou er dit jaar weer allemaal te beleven zijn op het strand van Lemmer? Naast leuke optredens waar je heerlijk kunt meezingen en dansen, zijn er workshops, waterspellen en heel veel springkussens! Traditiegetrouw komt de Vrijwillige Brandweer weer leuke waterspellen begeleiden en ook de Reddingsbrigade zal weer aanwezig zijn.


En er zijn natuurlijk elk jaar weer nieuwigheden. Voor wie wel wat durft en behendig is... die kan zijn buikje natmaken. Span je survival-spierballen maar vast aan!


Ook de papa's en mama's en alle volwassenen kunnen dit jaar genieten van een speciaal programma voor volwassenen welke start vanaf 15:30 uur. Hier is een apart ticket voor te boeken. ABBA tribute komt naar Kids Glemmer. Hoe heerlijk is het om met de Gouwe Ouwe mee te zingen? Zo ook met Jan Keizer en Annie Schilder.

Vertel het door. Nodig die kennissen uit voor een leuke dag in Lemmer. Spaar de gratis kaartjes voor ze. Breng je familie mee naar het Lemster Strand op zondag 25 augustus. 

heel lemmer mag het weten (en ook iedereen daarbuiten!)

​​​​​​​In 2018 heeft Kiya van Rossum in de finale gestaan van het Junior Songfestival met haar eigen single ‘Butterflies’. In hetzelfde jaar heeft het IJsselsteinse talent ook meegedaan aan The Voice Kids, hiermee heeft zij met haar spetterende auditie het nummer ’Speeltuin’ van Marco Borsato mogen performen. Uiteindelijk heeft zij 4 stoelen laten draaien bij The Voice Kids. En nu zal zij een optreden verzorgen tijdens Kids Glemmer 2019. Hoe gaaf is dat! 

kiya van rossum treedt op!

kiya-van-rossum-op-kids-glemmer

Die 'Golden Oldies' waar je zo blij van wordt. Waan je in de ABBA-tijd en zing ze allemaal mee tijdens het speciale volwassenen-programma vanaf 15:30 uur tijdens Kids Glemmer. Dat wordt genieten!

verheug je op lekkere welbekende hits en zing mee met de abba tribute band 2019

kiya-van-rossum-op-kids-glemmer