My Image

't leukste kidsfestival van friesland

strand lemmer

TOT ZIENS IN 2021!

Kids Glemmer festival logo

LEMMER / SINT NICOLAASGA - spaar mee voor een gratis Kids Lemmer All Family 7th edition entreeticket!


Kids Glemmer is het muziek-, speel- en doe-festival van Friesland voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Lekker met de voetjes in het zand kunnen de kinderen genieten van tal van leuke optredens en activiteiten. Tekenen of kliederen, kristallen zoeken op het strand, eindeloos spingen op de vele springkussens, genieten van optredens en lekker genieten van het water met leuke waterspelletjes van onder andere de vrijwillige brandweer en de reddingsbrigade… Deze zevende editie is er weer genoeg te doen voor de kinderen. Aan de ouders en andere volwassenen is gedacht met een speciaal programma. Vanaf half 4 gaat dit van start en er is een apart ticket voor te boeken.


Jumbo Lemmer en Jumbo Sint Nicolaas willen graag een ieder weer de mogelijkheid om geven om gratis aan een entreeticket te komen. Daarom hebben zij de volgende promotie lopen: bij € 37,50 aan boodschappen* (*uitgezonderd tabakswaar, geneesmiddelen, babyvoeding tot 1 jaar, telefoon opwaardeerkaarten, loten, statiegeld). ontvang je 1 entreekaart gratis. Om tot het benodigde bedrag te komen, kun je samen komen winkelen. Dus neem gezellig een vriendin of buurman mee om boodschappen te doen bij Jumbo Lemmer of Jumbo Sint Nicolaasga. Help je vrienden en familie aan een ticket. Want iedereen vanaf 4 jaar heeft een entreeticket nodig voor Kids Glemmer op zondag 25 augustus op het strand van Lemmer.


Deze promotie loopt bij: Jumbo Sjoerd de Jong, Stationsweg 4 in Lemmer en Jumbo Jan Altenburg, Molewei 1 in St. Nicolaasga en is geldig tot zaterdag 24 augustus of tot zolang de voorraad strekt. Op = op!

spaar voor een gratis ticket

ticket kids glemmer hele dag
My Image
My Image
My Image